Menu

ABOUT
Fashion State of Mind is er voor iedere vrouw die als klein meisje al wist hoe ze zich later zou kleden. Wij zijn er voor de vrouw die kiest voor een eigen, elegante en kwalitatieve stijl, om te dragen op kantoor, om de kinderen in naar school te brengen of voor een speciale gelegenheid. Want deze vrouwen maken hun fashion statement overal, ondanks hun drukke planning. 
Naast het aanbieden van kwalitatief hoogstaande merken zijn we altijd bereid om een persoonlijk advies te geven op het gebied van kleur, model of gelegenheid. Kwaliteit gaat namelijk verder dan alleen de kleding, het gaat om het hele aankoopproces. 
Naast kwaliteit hanteert FSoM de volgende kernwaarden:

Persoonlijk    
De kleding van FSoM wordt ingekocht door mij, Vanessa, de oprichtster en drijvende kracht achter de shop. Ik koop merken en kledingstukken in waar ik achter sta en die ik zelf zou dragen. Niet omdat ik vind dat mijn smaak boven alles gaat, maar wel omdat ik de kleding dan in alle eerlijkheid kan aanprijzen en dames erover kan adviseren. Bij FSoM koop je geen trui of jurkje van zomaar een webshop, je koopt een trui of jurkje van een regelrechte bewonderaar van de merken.

Snel    
Een week met smart wachten op je bestelling vinden wij maar raar. Daarom ontvang je deze uiterlijk binnen drie werkdagen. Meestal is je pakketje zelfs de volgende dag al in huis. 

Inspirerend    
Misschien wist je twintig jaar geleden wel hoe je er vandaag bij zou willen lopen, maar als nu je wekker gaat heb je nog geen flauw idee welke outfit je bij elkaar moet zoeken. Naast de webshop vind je op onze social media kanalen hoe ik de outfits zelf het liefst draag. Be inspired of laat je eigen creativiteit de vrije loop, want dat mag natuurlijk ook.

Missie – waar staan we voor?
Opgericht door mij, een vrouw die naast ondernemen ook haar kinderen van en naar school haalt en brengt, biedt FSoM kwalitatieve mode voor iedere vrouw die zich bewust en elegant kleedt, ondanks haar drukke bestaan. 

Visie – waar gaan we voor?
Fashion State of Mind wil er zijn voor iedere vrouw zoals hierboven beschreven. Onze visie richt zich op het inspireren van iedere vrouw die zich aangesproken voelt tot onze doelgroep, maar altijd met het behoud van onze kernwaarden kwaliteit, persoonlijkheid en snelheid.

© 2012 - 2019 FASHION STATE OF MIND | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie