Menu

Op welke manieren kan ik betalen bij Fashion State of Mind?
Je kunt bij ons betalen met iDeal, Paypal, Afterpay, Creditcard en onder rembours.
Meer informatie hierover vind je op de pagina Klantenservice.

Wat is de levertijd?
Plaats je een bestelling op een doordeweekse dag tot 17.00u dan wordt de bestelling de volgende dag verzonden. We leveren snel maar hanteren een uiterlijke levertijd van 3 werkdagen.
Alle bestellingen worden als pakket verzonden via DHL koeriers en zal dus ook voor getekend moeten worden bij ontvangst. DHL stuurt de dag van verzending een mail waarin de track&trace code en een tijdsvak is aangegeven. 

Hoe hoog zijn de bezorgkosten? 
De bezorgkosten binnen Nederland zijn €4,95 en boven de €100 verzendt Fashion State of Mind gratis.
Fashion State of Mind bezorgt ook in Europa.

Hoe kan ik Fashion State of Mind bereiken?
Dit kan telefonisch via telefoonnummer: 010 843 0634. Wij zijn het beste bereikbaar per mail via info@fashionstateofmind.nl

Wat kan ik doen als ik niet tevreden ben over Fashion State of Mind?
Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening. Wij vragen u vriendelijk om uw klacht door te geven via e-mail, reguliere post of telefonisch. Wij zullen de klacht behandelen en proberen naar tevredenheid op te lossen.
Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Fashion State of Mind bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

 

© 2012 - 2019 FASHION STATE OF MIND | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie