Menu

Verzending
Plaats je een bestelling op doordeweekse dagen tot 17.00u dan wordt de bestelling doorgaans dezelfde dag verzonden. We leveren snel maar hanteren een uiterlijke levertijd van 3 werkdagen.

Alle bestellingen worden als pakket verzonden via DHL of DPD koeriers en zal dus ook voor getekend moeten worden bij ontvangst. DHL en DPD sturen op de dag van verzending een mail waarin de track&trace code en een tijdsvak is aangegeven.
 
De tarieven voor verzending zijn standaard €4,95. Bij bestellingen boven de €100 betaal je geen verzendkosten.
Binnen Nederland is het ook mogelijk om te kiezen voor Same Day Delivery, een harde eis is dat de bestelling voor 12.00 uur geplaatst moet zijn. De bestelling wordt dan dezelfde avond tussen 18.00 - 22.30 uur geleverd.

Buiten Nederland verzendt Fashion State of Mind ook maar dan gelden er andere tarieven.

Retour
Is het artikel toch niet helemaal wat je had verwacht? Geen probleem, er geldt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Indien gewenst kunt u gebruik maken van het modelformulier ( zie einde algemene voorwaarden).

Fashion State of Mind vergoedt de kosten inclusief bezorgkosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Wij kunnen ook regelen dat DPD koeriers het product bij je afhaalt, in dat geval wordt er gewacht met terugbetalen tot het product door ons is ontvangen of tot de consument aantoont dat het product is teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Stuur binnen 14 dagen een mail naar retouren@fashionstateofmind.com en vermeld daarin de volgende gegevens;
- Naam
- Ordernummer
- Product 
- Reden van retour (niet verplicht)

Vervolgens stuur je het naar onderstaand adres;
Fashion State of Mind
Lodewijk Pincoffsweg 235
3071 AS Rotterdam
Vergeet niet de afzender te vermelden.

Als wij jouw retour-artikel hebben ontvangen sturen we een ontvangstbevestiging per mail. Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen gecrediteerd.
Na de termijn van 14 dagen is ruil of retourneren niet meer mogelijk en is de koop definitief.

Ruilen
Wil je het artikel ruilen voor een andere maat/ kleur/ artikel, ook dat is geen probleem. Meld je retour binnen 14 dagen aan door een mail te sturen naar retouren@fashionstateofmind.com en vermeld daarin de volgende gegevens;
- Naam
- Ordernummer
- Product
- Welk maat/ kleur/ artikel je ervoor in de plaats wilt hebben

Vervolgens stuur je het naar onderstaand adres;
Fashion State of Mind
Lodewijk Pincoffsweg 235
3071 AS Rotterdam

Nadat we jouw mail hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het gewenste artikel, mits voorradig, jouw kant op komt. Hierover wordt uiteraard nog gecommuniceerd. De verzendkosten komen voor onze rekening. Wil je daarna nog een keer ruilen? Ook dit is geen probleem maar dan zijn de verzendkosten voor jouw rekening.
Zodra het retourartikel is ontvangen sturen we per mail een gewijzigde factuur.
Na de termijn van 14 dagen is ruilen of retourneren niet meer mogelijk en is de koop definitief.

NB:
- Als het product gedragen of beschadigd is (door toedoen van de klant) kunnen wij deze niet terug nemen.
- De kosten van retourzending zijn voor de afzender.
- Als wij jouw retour-artikel in goede staat hebben ontvangen crediteren we binnen 7 dagen na ontvangst het aankoopbedrag op je rekening.
- Sale items worden niet terug genomen, het is uiteraard wel mogelijk om het sale artikel voor een ander (voorradig) item te ruilen.
- Swimwear en beautyproducten kunnen uit hygiënisch oogpunt niet worden geruild en hierover wordt ook verder niet gecommuniceerd.

© 2012 - 2018 FASHION STATE OF MIND | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie